Virkistystoiminta

Jäseniemme virkistykseksi olemme järjestäneet vuosittain keväisen Vappubrunssin. Perinteeksi ovat muodostuneet myös kylpylämatkat sekä risteilyt. Jäseniltoja ja pienempiä kokoontumisia suunnitellaan säännöllisesti.

Opettajien osallistumista erilaisiin turnauksiin (esim. DodgeBall) tuetaan sponsorirahalla ja ehdotuksia uusista virkistäytymis- ja liikuntatapahtumista yms. otetaan ilolla vastaan.

Jäseniämme muistamme 50- ja 60- vuotismerkkipäivänä yhteysopettajien välityksellä. Viime jouluna muistimme yli 300 jäsentämme mahdollisuudella noutaa TakeAway- kahvit ja kakut HakaFoodista. Samoin tehtiin koronarajoitusten peruman vappubrunssin osalta.

Kesäajan virkistäytymisenä on annettu jäsenille 10 euron avustus paikalliseen kulttuuritapahtumaan. Vaihtoehtoina ovat viime vuosina olleet Työväen musiikkitapahtuma, Suomen kesäteatteri (Valkeakoski) ja  Kauppilanmäen Teatteri-illat.